בן 3 חודשים בוכה ומתפתל כל הרדמה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/07/2017 | 20:06 | מאת: ענבל

שלום דר שינהר, בשבוע האחרון הבן שלי בוכה, צועק ומתפתל כל פעם שמנסים להרדים אותו. הוא לא סבל עד עכשיו מגזים, ונראה שזה גם לא מפריע לו במהלך היום, אבל ברגע שמרדימים אותו הוא נראה סובל ממש ולא עזרו כל התנוחות והעיסויים. חשבתי שזו אולי עייפות יתר, כי הוא התקשה השבוע לישון יותר מ-45 דק ברצף (ניסיתי להחזיר לישון אם ראיתי שקם עייף אך ללא הצלחה). לפני כן היה ער כשעה וחצי וישן שעה וחצי כמעט בכל פעם. אך גם כשאני מתחילה להרדים שעה אחרי שהתעורר, הוא שוב צועק ובוכה. רואים עליו שהוא עייף, הוא פשוט נלחם בי בזמן ההרדמה ולא ברור לי למה... שוקלת אולי לנסות למשוך את זמני ההרדמה שלו אבל הוא מתחיל להיות חסר סבלנות ולפהק אחרי כשעה מההתעוררות. איך אני יכולה לזהות מה מפריע לו? מה אני יכולה לעשות כדי להקל עליו? תודה, ענבל

שלום, הוא כנראה סובל מרפלוקס כלומר אוכל עולה לו מהקיבה לושט וגורם לו לצרבת. זה מחמיר כשהוא שוכב ולכן הוא בוכה ומתפתל. אני מטפל בבעיה זאת ע"י טיפול הומיאופתי ואשמח לעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים