נשימה מהירה תינוקת בת שבוע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/06/2017 | 14:51 | מאת: אורן

שלום, נולדה לי בת לפני שבוע ומיום השני להיוולדה גילו שהיא נושמת מהר מדיי פעם. עשו לה את כל הבדיקות שחשבו עליהן והכל יצא תקין. (דם, מוניטור, אקו). אישתי לוקחת למיקטל עקב אפילפסיה אך הרופאים אמרו שאין קשר. לאחים שלי יש עבר של דופק מהיר עקב חוט שלישי שהיה צריך לצרוב. יש לציין שהיא הייתה במוניטור 24 שעות בביח והדופק היה תקין כל הזמן למרות הנשימות המהירות. נכון לעכשיו היא בבית ומדיי פעם יש לה התקפים של נשימות מהירות. סה"כ היא נראית מצוין, התפקודים שלה תקינים, מתנהגת כרגיל ולא נראית במצוקה כלשהי, אוכלת טוב וישנה מעולה. האם יש מה לעשות בנדון? האם צריך לדאוג? אודה לכוונה בעניין. תודה מראש, אורן

שלום, היא עברה בירור מלא ולא נמצאה כל בעיה. לדעתי ניתן להוריד את מפלס החרדה.

מנהל פורום רפואת ילדים