וירוס לילד בן 6 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/03/2017 | 09:34 | מאת: אמא

בן 6 וחצי לפני שבוע חום 38.5 ושילשולים וכאבי בטן הלכנו לרופא שאמר שזה וירוס.החום עבר אחרי יומיים אבל הצואה עדיין מוזרה, פעמיים ביום בממוצע והיא חתיכות חתיכות רכה מאוד ,היא שוקעת באסלה וניתן לראות שזה מן אוסף לא אחיד בכלל.. פני כל יציאה מתלונן על כאבי קל בבטן ובגב תחתון , ולאחר היציאה זה עובר לו ..כבר שבוע והיציאות לא חוזרות לנורמלי. הגיוני?

24/03/2017 | 15:42 | מאת: המשך

היום היו לו כאבי בטן והיה בשירותים שוב אותה צואה ,יצא מהשירותים וחצי שעה התלונן על כאבי בטן.נתתי לו קל בטן ובמקביל התחלנו טיפול בבפרוביוטיקה ,לאחר חצי שעה עבר לו שתה תה עם עוגיות, ןאחרי שעה אמר שצריך שירוים..ללא כאבי בטן..יצאה צואה צהוב-חום,בניגוב צהוב.רכה/= מאוד על גבול השלשול האם יכול להיות תולעי מעיים?

שלום, יש לתת לילד פרוביוטיקה לילדים. לאחר מחלה וירלית יש צורך להחזיר את החיידקים הטובים למעי.

מנהל פורום רפואת ילדים