תאומים בני 3 שבועות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/03/2017 | 18:11 | מאת: טליה

נולדו לי תאומים בני 3 שבועות בן ובת מאז שהם נולדו הם פולטים בלי הפסקה במיוחד הבן פליטות ממש של כל האוכל החלפתי לו את התמל לסמיך יותר והוא באמת פולט פחות מה שכן יש לו יציאה אחת ביום האם זה תקין? לאומת הבת שמקבלת תמל רגיל וכמות היציאות שלה בערך 15 ביום לפני ארוחה יציאה ואחרי ארוחה היציאה משחתית בצבע חרדל האם תקין??

שלום, החלפת התמל לסמיך יותר מפחיתה את עמות היציאות. אכן נכון וזה בסדר. ניתן להפחית עוד יותר את הפליטות ע"י טיפול הומיאופתי מתאים. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים