חוסר תיאבון לתינוק בן שנה ועשרה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/02/2017 | 10:57 | מאת: אמא מודאגת

שלום הילד שלי שיהיה בריא בן שנה ועשרה חודשים האמת שהוא אף פעם לא היה אכלן גדול אבל בכל זאת אכל וכשלא היה שותה בקבוק דייסה היום במשך שבוע או שבועיים הוא ממש בקושי אוכל אני מוצאת את עצמי כל היום מתעסקת בזה רק ארוחה אחת נורמלית אולי ביום הוא אוכל כמו שצריך השאר בעבודה רבה הוא הרבה פעמים לוקח ומוציא ולאחרונה מכל דבר הוא עושה כאילו בא לו להקיא ולעיתים אפילו מקיא ממש אני ממש ממש דואגת אשמח לתשובתכם המקצועית במהרה תודה והמשך יום מבורך

שלום, ככל שתעשי מהאוכל נושא להתעסקות הוא יאכל פחות. הוא מתקרב לגיל שנתיים שהוא גיל ההתבגרות הראשון והוא מנסה להראות לכם את כוחו. אל תתנו לאוכל להפוך למאבק כוח. לא רוצה לאכול לא צריך כשיהיה מספיק רעב יאכל.

מנהל פורום רפואת ילדים