הירשפרונג אצל תינוקת בגיל שבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/01/2017 | 15:19 | מאת: שיר

שלום.הבת שלי נולדה ואובחנה עם הירשפרונג מיד לאחר הלידה( וכמובן לאחר ביצוע של צילומים וביופסיה) היןם היא בת שבועיים...הכירורג ממליץ לנתח שתגיע ל 5 קילו. וממליץ על ניתוח דרך הבטן ולא פי הטבעת מכיון שיש סיכוי לפגיעה בעצבים שיכול להשפיע בעתיד ויש את נושא ההתעסקות עם הרחבות.....אשמח לשמוע את דעתך ?

שלום, אני בהחלט ממליץ על ניתוח דרך פי הטבעת. לניתוח זה פחות סיבוכים ובכל מקרה לאחר ניתוחי הירשפורנג יש צורך בהרחבות לתקופה של מספר חודשים. עדיף לצאת מניתוח שכזה ללא חתך או פתיחה של הבטן.

מנהל פורום רפואת ילדים