רוצה להפסיק לעשן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/07/2010 | 03:21 | מאת: שולמית

שלום אני בת 29 מעשנת כבר חמש שנים ניסיתי להפסיק לעשן כבר כמה פעמים אבל ללא הצלחה ניסיתי מסטיקים של ניקוטין ובחול גם פלסטרים של ניקוטין וללא הצלחה כל פעם שניסיתי להפסיק ע"י השיטות האלה רק עליתי בכמות הסיגריות אחר כך אבקש אם תוכלו לעזור לי למצוא פתרון יעיל לבעיה שלי

לשלב התחליפי ניקוטיו עם תרופות מרשם ועם סדנה לגמילה מעישון בתהליך כוללני במסגרת

11/08/2010 | 18:53 | מאת: רועי

לכאורה גם הן מזיקות - בגל העשן וכו.. אבל הן ללא ניקוטין. כך שאעינן ממכרות ולאחר זמן קצר גם אותן את כבר לא רוצה לעשן

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?