מי שרוצה להפסיק לעשן אקטימור זה הפתרון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

06/07/2010 | 13:39 | מאת: בועז

כבר ניסיתי מספר סדנאות וחזרתי לעשן אני כרגע כבר חודש וחצי בלי סיגריה בזכות שיטת אקטימור שזו נוסחה צמחית שמצאי בגוגל שיוצרת תחושת גועל מהסיגרה ככה אתה פשוט לא מוסגל לעשן. אחותי מעשת לא פחות כבדה הצטרפה גם כן וכבר לא מעשנת. ממליץ בחום. תחפשו בגוגל את האקטימור. בעיקרון זה אתר מעולה של מטפל מדהים במחלות עור הוא זה שפיתח את השיטה המעולה הזו כחלק מפריצות דרך שלו ברפואה. בועז

10/07/2010 | 12:18 | מאת: נאוה

אני משתמשת באקטימור מיום 26.6.10 ואני כמוך מאד ממליצה למי שרוצה להפסיק לעשן לנסות את התמצית הצמחית המופלאה הזו. היא גמלה אותי מהסיגריות בלי שאני מתייסרת עם הגמילה שזה המוקש העיקרילמי שרוצה להפסיק לעשן. אין בכלל להשוות את החיים בלי סיגריות. כל אדם חייב לעצמו את הפסקת העישון ורק מי שעושה את זה יודע מהי איכות חיים . שבת שלום והצלחה לכולם.

אני רואה שלאקטימור יש תופעת לוואי של שליחת הודעות זהות שוב ושוב לפורומים. בכל מקרה אי הפורום נועד לכל מיני פירסומים של חומרים לא מוכחים מדעית

16/05/2011 | 22:20 | מאת: שרון

שמי שרון ואני כותבת מתוך התנסות אישית לגבי אקטימור זה הדבר היחיד שגרם לא פשוט להגמל מעישון אז מדוע שלא נשתף את הציבור במידע כל כך חיוני ותורם. אצלינו פשוט לא יודעים לפרגן. שרון

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?