הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/06/2010 | 22:40 | מאת: מיכל

הילד שלי בן 16 ומעשן קרוב לשנה קופסא וחצי ליום בלי שום קשר יש לו בעיה בכליות מחלה שנקראת dend לאחרונה הוא בא סיפר לי שהוא מעשן יותר נכון אישר לי את מה שחשדתי ואמר לי "אני רוצה שתעזרי לי להפסיק"איך אני עושה את זה ? מה אפשר לעשות? אודה לכל מי שיכול לייעץ לי

להסביר לו שהוא מסכן את בריאותו לא רק בעוד 30 שנה אלא כבר עכשיו פוגע בכושרו הגופני בחוש הטעם והריח בפוריות שלו, במרה עור פניו ועוד בגילו אינו יכול ליטול תרופות מרשם כיוון שלא נחקרו בפחות מגיל 18 כן יכול ליטול תחליפי ניקוטין בזהירות ובעצת הרופא המטפל כדאי מאוד להיגמל כעת לפני שיהיה נזק מצטבר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?