מיואשת!!

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

27/05/2010 | 09:47 | מאת: גלי

בעלי בן 42, מעשן כ-25 שנה. אנחנו יחד עשר שנים ובכל התקופה הזאת עשיתי כל דבר שניתן לעשות כדי לגרום לו להפסיק לעשן, ריבים אינסופיים בנדון, ייסורי מצפון שאני גורמת לו בהקשר של עישון וילדים (למרות שאינו מעשן בבית או לידם) כמו כן ניסינו את מכון אברהמסון, קניתי לו את הספר של אלן קאר, ולפני כחודשיים אף החל טיפול עם זייבן. הייתי בטוחה שהוא הפסיק וכל הסיפור הזה מאחורינו. לתדהמתי, גיליתי לא מזמן שהוא עדיין מעשן בסתר, כשאני לא באיזור. מיותר לציין עד כמה אני מאוכזבת ומיואשת ואני שואלת מה עוד ניתן לעשות שלא נעשה? האם זה שאפילו הזייבן לא הצליח לגרום לו להפסיק עם העישוןמראה שהוא כנראה לא יגמל לעולם? האם יש לכם רעיונות אחרים? !!!!!!!! HELP אודה מאוד לתשובתכם, גלי המיואשת

הוא גילה נכונות זה אומר שהוא מסכים לנסות והמוח שלו החל להתרגל למנגנוני שינוי הוא כבר אפילו עבר את שלב ההרהור לרשום אותו לסדנה שרצוי שבמסגרתה אף יטול צ'מפיקס תרופה עם אחוזי יעילות גדולה פי 1.5 מזייבאן וכן יכול גם להעזר בתחליפי ניקוטין נשמע שזה אמצע של תהליך עוד קצת

08/06/2010 | 20:57 | מאת: אלעד

הוא לא באמת קרא אותו , תשימי לב שע"פ פרק 26 - הוא המעשן בסתר. ולמה? פשוט מאוד. מעשנים לא אוהבים שאומרים להם שהם צריכים להיות לא-מעשנים. הוא חייב להגיע למסקנה בעצמו , בעידוד ולא בכפיה. בגלל זה , הוא לא באמת קרא אותו. אני הפסקתי לעשן למשך שנתיים מאילוץ, וחזרתי. אבל כשבאמת היה לי לא טוב , הספר גילה לי הכל. ואת יודעת מה , הוא גם גילה לי למה נכשלתי לאחר שנתיים :)

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?