באמת אני במסלול הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

18/10/2008 | 22:35 | מאת: מנדל

תודה על ההתייחסות, באמת לא הפסקתי לעשן מיד אחרי יום כיפור, אלא ניגשתי לרב והוא רשם לי צ'מפיקס ומדבקות ניקוטין. בינתיים באמת ירדתי כבר ל10 סיגריות ליום ואני אמור להפסיק לעשן רק בעוד שבוע. סליחה- את התרופה רשם לא לא הרב אלא הרופא בעצת הרב. השאלה הי אם אני חיב לחכות את כל הזמן הזה או שאני בקלות יכול להפסיק עכשיו ודוף סוף לראות פרי למאמצי? בתודה רבה, מנדל

19/10/2008 | 12:47 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום לך מנדל, שמח לראות שבסוף החלטת ללכת במסלול מסודר ובטוח. לשאלתך האם כדאי להפסיק את העישון בבת אחת ולפני המועד שרשמת בחפיסת הצ'מפיקס, אני שוב עונה לך , לא! נוכח היותך בעבר המאוד קרוב מעשן כבד, כדאי להפסיק בהדרגה ולהימנע מתסמיני גמילה. חג שמח, דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?