ניקורט

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/10/2008 | 18:20 | מאת: אני

אני בת 36 מעשנת 12 שנה כ קופסא ביום חייבת עזרה לנסות להפסיק לעשן !!! קניתי ניקורט ללא ייעוץ מרופא ולאחר פתיחת החפיסה קראתי כי צריך בדיקת רופא משפחה מאז הנחתי הקופסא בצד וחסל. האם אני יכולה להשתמש על דעת עצמי? האם זה אכן עוזר? האם יש תופעות לוואי?

19/10/2008 | 12:01 | מאת: ד"ר אריק שכטר

לשאלתך, בעיקרון אין צורך במרשם רופא או בדיקת רופא לשימוש במסטיק ניקורט ואת יכולה להמשיך בשימוש. תופעות הלואי השכיחות יותר הן: בחילה קלה, סחרחורת קלה, כאב ראש וסימנים דמויי שפעת מלבד חום. עם זאת, בהחלט כן כדאי לך להיועץ ברופא המשפחה למען קבלת תרופה יעילה יותר להפסקת עישון מתחליף ניקוטין, בעוד שתחליף הניקוטין יכול להשלים את הטיפול ולסייע בהפחתה משמעותית וחשובה של תסמיני הגמילה. בהצלחה, דר' אריק שכטר

19/10/2008 | 12:03 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום לך, ברכות על החלטתך להפסיק לעשן ואף נקיטת צעדים מעשיים בכיוון. לשאלתך, בעיקרון אין צורך במרשם רופא או בדיקת רופא לשימוש במסטיק ניקורט ואת יכולה להמשיך בשימוש. תופעות הלואי השכיחות יותר הן: בחילה קלה, סחרחורת קלה, כאב ראש וסימנים דמויי שפעת מלבד חום. עם זאת, בהחלט כן כדאי לך להיועץ ברופא המשפחה למען קבלת תרופה יעילה יותר להפסקת עישון מתחליף ניקוטין, בעוד שתחליף הניקוטין יכול להשלים את הטיפול ולסייע בהפחתה משמעותית וחשובה של תסמיני הגמילה. בהצלחה, דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?