שאלות לגבי שימוש וטיפול במסטיק ניקורט ושמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

16/10/2008 | 15:19 | מאת: עדנה

קניתי שמפיקס ואת המסטיק, פתחתי את החפיסה וזה מה זה מבלבל יש שם שני סוגים של קרטונים וחוץ מזה איך לשלב עם המסטיקים. האמת שהרופאה אמרה לי אבל אני כבר מבולבלת. אני בת 46 מעשנת קופסה ביום המון שנים תודה עדנה

16/10/2008 | 21:09 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום עדנה, ברכות על ההחלטה להפסיק לעשן והצעדים המעשיים בכיוון. הוראות שימוש בצ'מפיקס: לפנייך חבילת ההתחלה המיועדת לחודש הראשון בתוך חבילת ההתחלה יש שתי אריזות: באחת רשום: שבוע ראשון ושבוע שני וחלוקה לפי ימים ובוקר וערב על פי סימני שמש וירח. בשניה רשום שבוע שלוש ושבוע ארבע. באריזה הראשונה יש מקום לרישום התאריך בו עלייך להפסיק לעשן לחלוטין- רשמי תאריך זה בערך לשבועיים מתחילת הטיפול בכדורים ותכנני ירידה הדרגתית בכמות הסיגריות עד הפבקה מוחלטת. בבוע הראשון את לוקחת שלושה ימים כדור בבוקר בלבד ובהמשך בבוקר ובערב. החל מהשבוע השני לוקחים את התרופה פעמים ביום ומדובר במינון כפול בכל כדור מבשלושת הימים הראשונים. יש לקחת את הכדורים תמיד עם אוכל. לקראת סוף השבוע השלישי יש לגשת לרופא שרשם לך את התרופה לבקש מרשם להמשך. סך משך הטיפול שלושה חודשים. במכורים כבדים יש עדויות שעדיף לטפל שישה חודשים. אם כך תרגישי דברי על זה עם הרופא שלך. שימי לב שעל החפיסה יש קוד אישי וכתובת של אתר האינטרנט: www.mafsikim-online.co.il באתר זה תקבלי סיוע, ליווי והדרכה אישית לגבי הפסקת עישון בכלל והשימוש בצ'מפיקס בפרט . במקביל את יכולה לחזור לרופאה שלך ולהתייעץ שוב. לגבי השימוש במסטיק - פשוט תלעסי בכל פעם שאת מרגישה צורך לעשן , עד הכמות המכסימלית הנקובה בעלון לצרכן בחפיסת המסטיק. בהצלחה, דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?