מינון צ'מפקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

13/03/2009 | 10:15 | מאת: אהובה

קבלתי את התרופה צ'מפקס מרופאת המשפחה שלי. לא היא ולא הרוקח לא ידעו להסביר לי כיצד לוקחים את הכדורים במיוחד כשיש שניים ביום האם לוקחים 2 בבת אחת או 1 בבוקר ו1 בערב. האם תוכל לעזור לי בהקדם כי הגעתי לשלב הזה ואני אובדת עצות.

15/03/2009 | 06:16 | מאת: ד"ר אריק שכטר

הוראות שימוש בצ'מפיקס לפנייך חבילת ההתחלה המיועדת לחודש הראשון בתוך חבילת ההתחלה יש שתי אריזות: באחת רשום: שבוע ראשון ושבוע שני וחלוקה לפי ימים ובוקר וערב על פי סימני שמש וירח. בשניה רשום שבוע שלוש ושבוע ארבע. באריזה הראשונה יש מקום לרישום התאריך בו עלייך להפסיק לעשן לחלוטין- יש לקבוע תאריך זה בערך לשבועיים מתחילת הטיפול בכדורים ולתכנן ירידה הדרגתית בכמות הסיגריות עד הפסקה מוחלטת. בשלושת הימים הראשונים של השבוע הראשון לוקחים כדור בבוקר בלבד ומהיום הרביעי בבוקר ובערב. החל מהשבוע השני לוקחים את התרופה פעמים ביום , כשבכל כדור מינון כפול שכבר נמצא בפנים. יש לקחת את הכדורים תמיד עם אוכל. לקראת סוף השבוע השלישי יש לגשת לרופא שרשם לך את התרופה לבקש מרשם להמשך. סך משך הטיפול שלושה חודשים. במכורים כבדים יש עדויות שעדיף לטפל שישה חודשים. אם כך מרגישים, יש לדבר על זה עם הרופא שרשם את התרופה. נא לשים לב, שעל החפיסה יש קוד אישי וכתובת של אתר האינטרנט: www.mafsikim-online.co.il באתר זה אפשר לקבל סיוע, ליווי והדרכה אישית לגבי הפסקת עישון בכלל והשימוש בצ'מפיקס בפרט . במקביל כדאי לחזור לרופא לקבל תמיכה ולהתייעץ שוב. בהצלחה, דר' אריק שכטר

28/03/2009 | 20:40 | מאת: סטאס

היי לכולם!חבר'ה,זה פשוט לא יאמן!לפני כמה שנים ניסיתי להגמל מעישון בעזרת "זיבן",אבל הוא עפילו לא עומד ליד "צ'מפקס"! התחלתי את הטיפול ב25.03.2009 וכבר למחרת אני בקושי עישנתי חצי קופסה(גפ לא יכולתי לסיים את הסיגריה עד הסוף). בניגוד ל"זיבן" אין כאן תופעות לווי קשות,יש קצת עייפות וטאבון מוגבר. גם שתיתי אלכוהול אתמול . היה לי דחף להדליק סיגריה ,אבל כשהדלקתי אותה לא יכולתי לעשן,פשוט לא יכולתי לשאוף פנימה את העשן.אני אשצח מאוד לשמוע אנשים שגם לוקחים את התרופה. זה המסנגר שלי [email protected]

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?