הפסקת עישון בעזרת חויה מיסטית עם אבנים

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

04/10/2008 | 13:52 | מאת: מוריס

חברה שלי הפסיקה לעשן לאחר שהלכה למישהו רוחני יעני שנתן לה להחזיק שתי אבנם היא הרגישה חום בידיים ובכל הגוף ומאז כבר חודשיים לא מעשנת הבעיה שהיא שילמה כמעט 2000 שקל מה דעתכם על הטיפול הזה? זתם חרטה? אבל היא בכל זאת לא מעשנת! יותר טוב מתרופות? בכל מקרה עם תרופות יותר זול. תודה. מוריס

04/10/2008 | 16:45 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום מוריס, מוריס! נו באמת.... אכן רוחני יעני!!! מדובר בשרלטנות לשמה! פשוט רימו את החברה שלך. היא הפסיקה לעשן? יופי, זה בגלל שהיא שלמה כל כך הרבה כסף ועכשיו לא נעים לה לפשל, הבעיה היא שעישון היא התמכרות הדורשת טיפול יותר רצוני ומקצועי מלחשים ואבנים חמות..... אני מאחל לה להמשיך לא לעשן, אולם מה שקובע זה אם היא תחזור לעשן אחרי כמה חודשים טובים או שנה ולא אחרי חודשיים! התרופות למניעת עישון מוחכות כיעילות תווך הארוך וזה מה שקובע! אפשר לשלב בטיפול, סדנאות תמיכה ותחליפי ניקוטין. זה הוכח מדעית כיעיל. דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?