ליחה מרובה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

01/10/2008 | 06:31 | מאת: ריצ'רד

אני קם כל בוקר מלא בליחה ומתקשה בנשימה. לוקח לי איזה שעתיים עד שאני פולט הכל ומתחיל לנשום בסדר. אני מעשן 40 סיגריות ליום שנים רבות. יש מה לעשות בלי להפסיק לעשן? אולי בכל זאת אפסיק לעשן

01/10/2008 | 20:48 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום ריצ'רד, יש לך בעיה בריאות ובדרכי האויר כתוצאה מהעישון. כתי להבריא עלייך להפסיק לעשן. כיום אתה יכול לקבל עזרה מרובה בהפסקת העישון, הן באמצעים תרופתיים חדישים, תחליפי ניקוטין וסדנאות. ראשית עלייך להבין מדוע אתה רוצה להפסיק לעשן ואז לגשת לרופא שלך להתיעצות. אני ממליץ לך להיוועץ ברופאך בכל מקרה, בכדי לשלול בעיה אחרת בריאות. רפואה שלימה והפסקת עישון בשנה החדשה, דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?