הגיוני?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/09/2008 | 22:58 | מאת: רובי

אני נוהג לעשן כ6 סיגרים גדולים ומעולים ליום. לאחר שגמלה החלטה בליבי להיגמל רופא המשפחה שלי רשם לי champex. אחר כך חיפשתי באינטרנט ומצאתי שתרופה זו לא מתאימה לגמילה מסיגרים. מה דעתכם ומה עלי לעשות? תודה רובי

30/09/2008 | 23:14 | מאת: ד"ר אריק שכטר

רובי, טוב שהחלטת להפסיק לעשן. הסיגרים אולי מעולים, אך הם מזיקים מאוד, בסופו של דבר, תוצרי השריפה שלהם דומים לאלו של סיגריות הכי זולות. התרופה צ'מפיקס, כפי שהמליץ לך הרופא, היא תרופה טובה והיא מסייעת גם להפסקת עישון סיגריות. התחל לקחת והצלחה דר' אריק שכטר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?