עצה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/09/2008 | 17:03 | מאת: עידן

שלום, מעשן מלבורו לייט. ברור שזה יכול להזיק בטווח המאוד מאוד ארוך. אבל אני מבין זה לייט וזה לא כל כך מזיק. זה נכון? ואם אני בכל זאת רוצה להפסיק אז איך? חג שמח לכל המעשנים עידן

29/09/2008 | 17:59 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום עידן, סיגריות לייט... חה חה חה - תרמית אדירה של חברות הסיגריות למען זכיה בפלח שוק גדול יותר. מין ניסיון של מלבורו, וכמובן גם של החברות האחרות, להביא גם את ה"חנונים" לעשן ולא רק את הקאובויים המסוקסקים מהפירסומת הקלסית שלהם... גם בסיגריות לייט יש אלפי חומרים מזיקים, עשרות מהם מסרטנים, מזיקים ללב, לריאות וגורמות לאימפוטנציה והסיגריות האלו ממכרות לא פחות! כדי לעזור לך, אנא כתוב לי: 1. בן כמה אתה? 2. כמה אתה מעשן ביום? 3. כמה שנים? 4. כמה זמן אחרי היקיצה אתה מתחיל לעשן? 5. פרט בעיות בריאות ותרופות אם יש? 6. למה אתה בכלל רוצה להפסיק לעשן? זה כיף, לא? ענה ותהנה, שנה טובה ללא עישון וסירחון דר' אריק שכטר

30/09/2008 | 14:37 | מאת: עידן

תודה רבה על ההיתיחסות ד"ר שכטר: בן כמה אתה? 36 2. כמה אתה מעשן ביום? 20-30 3. כמה שנים? 17 4. כמה זמן אחרי היקיצה אתה מתחיל לעשן? כמעט מיד 5. פרט בעיות בריאות ותרופות אם יש? אין 6. למה אתה בכלל רוצה להפסיק לעשן? זה כיף, לא? זהו זה מגעיל אותי הבנתי שאני הורס את עצמי מחכה לתשובה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?