הפסקתי לעשן בעקבות זאת ירד לי החשק למין

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/05/2014 | 08:24 | מאת: יוסי

שלום רב אני בן 44 מעשן 26שנה , הפסקתי לעשן דרך הסדנא של קופח . כבר שנה אנני מעשן . אבל ירד לי החשק לקיין יחסי מין לגמרה . אפילו שאני מאונן ממש מאט פעם בשלושה שבועות יוצא לי מאט זרע. אני מיואש כי לפני זה הייתי מאונן 5 פעמיים ביום ועוד שוכב עם אישתי כל יומיים כרגע המצב לשי ממש חמור . האם יש כדורים או טיפות חשק שאתה ממליץ . כי לחזור לעשן אני לא רוצה

לדעתי לא ירד לך החשק המיני בשל הפסקת עישון ונראה שאם היית ממשיך סביר להניח שמצבך היה גרוע אף יותר כדאי דבר ראשון לבדוק בדם הורומונים ולגשת לאורולוג

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?