כדורים אפשריים

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

25/02/2014 | 16:54 | מאת: נעמה

שלום, אמי מעשנת כבדה וכבר עברה ניתוח מעקפים אחד. היא לוקחת כדורים נגד לחץ דם. לדבריה היא נסתה תרופה אחת להפסקת עישון, אך אמרו לה להפסיק בגלל הלחץ דם (?) או בגלל התרופה להורדת לחץ דם. רציתי לשאול אם זה הגיוני, ואם יש תרופות שכן מתאימות עם רקע של לחץ דם גבוה. תודה רבה, נעמה

אין התווית נגד ליטול צמפיקס גם כשיש ילד - שכמובן צריך לטםל בו בלי קשר בהצלחה עמוד פייסבוק: ד"ר מיכאל ויינאפס

26/02/2014 | 10:20 | מאת: נעמה

הנה השאלה המקורית שלי שלום, אמי מעשנת כבדה וכבר עברה ניתוח מעקפים אחד. היא לוקחת כדורים נגד לחץ דם. לדבריה היא נסתה תרופה אחת להפסקת עישון, אך אמרו לה להפסיק בגלל הלחץ דם (?) או בגלל התרופה להורדת לחץ דם. רציתי לשאול אם זה הגיוני, ואם יש תרופות שכן מתאימות עם רקע של לחץ דם גבוה. תודה רבה, נעמה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?