הפחד מהדיכאון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/09/2013 | 19:08 | מאת: דניאל

שלום ד"ר ווינפאס, קודם כל תודה על הזמן שאתה מקדיש, אותי לפחות הפורום מניע ומחזק. שמי דניאל בת 34 מעשנת מגיל 18 בערך חפיסה ל 3 ימים, תמיד נהניתי מהסיגריה ולא הרגשתי את הרצון להפסיק, לאחרונה חלה אדם יקר לי מאוד (ללא קשר לסיגריות)מה שהוביל אותי בפעם הראשונה לרצון אמיתי להפסיק. הבעיה היא כזו, אני בתקופה קשה מאוד רגשית ומודעת לחסרונן של התרופות הקיימות בסיכון לתופעות לוואי כדיכאון וחרדה...ובכלל לקיומה של תופעת לוואי זו גם אם הפסקת העישון נעשית ללא תרופות. תהיתי אם ישנה דרך להתגבר בוודאות על הסיכון לדיכאון? כל שאר תופעות הלוואי אינן מדאיגות אותי :) המון תודה ! דניאל.

הדיכאון חולף בר טיפול הן בתרופות להפסקת עישון הן בתרופות נוגדות דיכאון והן בעזרה של תוספים טבעיים/צמחי מרפא אם יהיו בעיות של דיכאון, אמשח לענות לך לפי מצבך מה לעשות מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?