חודש לאחר הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

08/09/2013 | 09:53 | מאת: רותם

שלום ד"ר. לפני חודש בדיוק הפסקתי לעשן, לאחר שנים רבות של עישון קופסא ליום. כמו התמכרויות אחרות שעליהן התגברתי בחיים (שוקולד, קולה, קפה) גם כאן, הפסקתי לבד, לאחר תהליך מחשבתי ארוך וללא עזרים או תרופות. בחודש שחלף, אינני חווה תופעות לוואי משמעותיות. על הרצון לסיגריה התגברתי מהרגע הראשון והוא כלל לא מטריד אותי. היו פה ושם סחרחורות, בעיות שינה וכל מיני כאבים מוזרים אבל הם חלפו מהר יחסית. השאלה, האם יתכן שהרע מכל עוד לפני מבחינת התגובה של הגוף? ובכלל - האם יש אפשרות לדעת, על פני גרף זמן, מה עובר הגוף ומהן תופעות הלוואי לאורך חודשים/שנים שלאחר הפסקת העישון? תודה.

רוב תופעות הגמילה חולפים תוך חודש חלקם תוך חודשיים אין לצפות שום החמרה במצבך רק הטבה כל הכבוד מזמין אותך לעשות לייק לעמוד הפייסבוק - ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?