שימוש בקנאביס רפואי

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

06/08/2013 | 15:47 | מאת: אבי

אני בן 25 והתנסתי בקנאביס הרפואי 3 או 4 פעם בפעם הרביעית התעלפתי ומאז הכל השתנה הזיות , דפיקות לב , כאבים בחזה , חולשה בגוף, עייפות קושי לישון בלילות עברו כבר כמה חודשים ושום דבר לא השתנה זה בא והולך איך התופעה הזאת חולפת מה אני צריך לעשות כדי לחזור לעצמי בבקשה תייעץ לי

כדאי לגשת לרופא להבדק בדיקה גופנית בדיקות דם אם יש עדיין הזיות אז גם הערכה פסיכיאטרית ולפעול בהתאם לתוצאות ההערכה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

08/08/2013 | 10:11 | מאת: אבי

תודה על התשובה המהירה , לגבי הבדיקות דם הם יצאו תקינות חוץ מpth גבוה השאלה היא האם החומר עצמו נשאר עדיין בגוף והוא זה שמשפיע על כל התופעות שאני חווה והאם זה יעבור מתישהו?

מניח שעל ה PTH עוד יחזרו ויבדקו במקביל רמות קלציום וזרחן יכול להיות שזה בדיוק כמו שאתה אומר וזה לאט לאט ירגע

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?