מתי בדיוק נוטלים את כדור הבוקר והערב?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/06/2013 | 00:11 | מאת: לילך

אני מתחילה מחר את הקופסא הראשונה, הבנתי את הסימון על גבי הקופסא. מאוד ידידותי למשתמש... אך יש לי שאלה, מתי אני נוטלת את כדור הבוקר - לפני סיגריית הבוקר או אחרי. הדבר הראשון שאני עושה בבוקר זה קפה וסיגריה, רק אח"כ אני אוכלת ארוחת בוקר...השאלה אם אני צריכה ליטול את התרופה לפני סיגריית הבוקר. השאלה השניה, מתי בערב ליטול את הכדור השני (החל מהיום השלישי, כמובן) על מנת למנוע סיוטי לילה?

כדור רק אחרי שאכלת משהו לא משנה אם עשנת או לא צריך 8 שעות בין 2 הכדורים להרחיק אותם גם מהשינה אז נגיד 8 ו 16 אן 10 ו 18 תלוי בשעה שמכניסה משהו לפה בבוקר מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה " לעדכונים על תזונה בריאה, צמחי מרפא ורפואה עדכנית

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?