הפסקת עישון בהריון-דחוף

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/06/2013 | 20:25 | מאת: ש

שלום, אי נמצאת בחודש השני להריון והצלחתי להפחית ל-5 סיגריות ביום. אני מאוד מעוניינת להפסיק וזקוקה לעזרה. במידה ותוכלו להמליץ לי על מטפל בדיקור או כל שיטה אחרת שעוזר בהפסקת עישון, אשמח. תודה

לא מכיר אישית מדקרים אבל בגוגל אפשר למצוא אותם אני דיקרתי בעצמי באוזן אבל כבר לא ממש עוסק בעניין יכולה גם תחליפי ניקוטין כמו מסטיקים/סוכריות הם עדיפים על היסגירה עצמה מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?