תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/06/2013 | 11:56 | מאת: קטיה

דוקטור שלום, כלפני שישה ימים הובחנה אצלי דלקת ריאות קלה ובעקבותה הפסקתי לעשן( מעשנת כ-16 שנים בערך עד קופסא ביום, עם הפסקה של שנתיים בזמן ההריון והנקה). אני נוטלת אנטביוטיקה זינת ורוקסו. אין לי רצון "מטורף" לסיגריה, אך ישנם כמה תופעות שמפריעות לי להתפקד (וזה לא בעקבות המחלה לפי דעתי, כי מצבי הבריאותי כרגע טוב, חשה בטוב, פסק השיעול, אין חום) : קושי להתרכז בעבודה (אני עובדת בתחום הכספיים), אני חשה עייפות וסוג של אי שקט, חוסר אנרגיות. כמה זמן ימשיכו תופעות לוואי, האם יש דרכים יעילות להתמודד וכו'? אשמח לתגובתך.

אלו הם תסמיני גמילה קלאסיים שיחלפו תוך בערך חודש ומוקלים עי תחליפי ניקוטין/תרופות מרשם ( צ'פמיקס זייבאן )/ פעילות גופנית/פחמימות מורכבות בארוחות קטנות/צמח הלובליה מוזמנים לעשות לייק לעמוד הפייסבוק " ד"ר מיכאל ויינפאס- רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?