עישון גורם ל200 מחלות שונות- מה היתרונות?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

21/05/2013 | 01:10 | מאת: סקפטי

הרי לא יתכן שהכל שלילי! בוודאי יש דברים חיוביים בעישון-והרבה! למה לא מגלים לנו? זכותינו לדעת מה חיובי בניקוטין ומה שלילי ולעשות את הבחירה. קדימה: אילו מחלות עישון מרפא?

ידוע על הגינה מסויימת של עישון במחלת מעי דלקתית בשם אולצרטיב קוליטיס עדיין לא בטוח שהאדם מרוויח בסופו של דבר כי זה יפגע לו במערכות אחרות, דיווחים דומים בהקשר של פרקינסון אם תמצא עוד, אתה מוזמן לשתף אותנו מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

21/12/2013 | 22:35 | מאת: מירי

נוסף: מונע [סטטיסטית ] סרטן הרחם ופיאוכרומוציטומה.[גידול יתרת הכלייה] ויש אנשים שעוזר בריכוז . אך אני ממש לא ממליצה בתור מי שלמכורה קשות , וסובלת מנזקים בריאותיים , כלכליים וחברתיים בגלל העישון . הלוואי ומישהו היה מונע ממני לפני כמעט 40 שנה להתחיל לעשן.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?