בעיית ריכוז בעקבות הפסקת עישון- עד מתי?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

09/05/2013 | 10:54 | מאת: רננה

שלום רב הפסקתי לעשן באמצעות הספר הדרך הקלה, אני כבר לא מעשנת 5 ימים. הבעיה שאני לא מצליחה להתרכז בעבודה ובלימודים. רציתי לשאול מה אפשר לעשות כדי להתמודד עם הבעיה, ומתי הריכוז יחזור להיות כפי שהיה? זה מאוד מקשה עלי, ואני חוששת שלא אוכל לעמוד במטלות הקיימות.

יכולה להעזר בטיפול תרופתי של תרופות מרשם או תחליפי ניקוטין למרות שזה לא מומלץ בספר שאת קוראת בו מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

09/05/2013 | 20:30 | מאת: רננה

תודה על תשובתך. אבל אני כבר נגמלתי ללא הטיפול התרופתי והתחליפים. ניסיתי גם את אלה בעבר...ולא נגמלתי. השאלה האם בעיות הריכוז יעברו בשלב מסויים ומתי בערך?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?