מעוניינת לקנות צאמפיקס- תל אביב

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

04/05/2013 | 08:47 | מאת: מירי

הייתי בסדנא של קופת החולים , השתמשתי בצאפיקס חצי שנה, ואינני מעשנת כבר 8 חודשים. נגמר לי האישור לסיבסוד מקופת החולים. כדי לקבל אישור לסיבסוד אני צריכה לעבור שוב סדנא ואני לא רוצה כי מרגישה שהכדור הוא זה שעזר לי להפסיק לעשן. אבל הבעיה השפעתו של הכדור נחלשת ברגע שמפסיקים אותו. ואני רוצה לצרוך שוב עד שנה כדי להתחזק יותר . תל אביבית תודה מראש

אין בעיה לקבל הכדור אין בעיה לצרוך אותו שנה לפי המחקרים האחרונים מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?