תחליפי טבק

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

02/05/2013 | 13:06 | מאת: שלומית

שלום רב, אני מנסה ללא הועיל להפסיק לעשן. כנראה שזה חזק ממני. כולל 2 סדנאות של מכבי. בכל מקרה שמעתי על תערובת לעישון של תחליפי טבק ללא ניקוטין. האם כדאי? (הבנתי מהחנות שהם מוכרים תערובת צמחים כגון: ורדים) אשמח לקבל חוות דעת

מצד אחד מבחינת נזקים זה לא יהיה עדיף כיוון שמדובר בצמחים שנשרפים ואת העשן אתה שואף לריאות ומצד שני זה לא יתן לך מענה להתמכרות בשל בחוסר בניקוטין הדרך היחידה בה אני רואה שאולי זה יכול לעזור לך זה שתמשתמב בהם שבוע שבועיים ואז בזמן זה תיגמל מניקוטין ואז תפסיק לגמריי מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?