הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/04/2013 | 08:55 | מאת: יעקב

שלום רב לפני כחודש הפסקתי לעשן בעזרת סדנא.יומיים הראשונים הרגשתי נהדר,מאז יש ירידה מאוד משמעותית במצב בריאותי.אינני רוצה בשום פנים לחזור לעשן.הסברתי את מצבי למדריכי גמילה ונאמר לי שזה טבעי.מצב הגופני שלי כל כך גרוע שאתמןל הלכתי לרופא משפחה ואחרי בדיקות הוא לא מוצא שום בעיה אצלי למרות שבקושי מצליח ללכת,לא מסוגל לעבוד /כאבי גרון עזים ומליון תופעות שבזמן עישון לא היו לי.בבקשה תעזרו לי תודה

תן זמן לגופך להתנקות האם נעזר בתכשירים רפואיים לעזרה לגמילה ? מזמין אותך להמשיך להתעדכן על תחומים ברפואה מדעית וגם רפואה טבעית בעמוד הפייסבוק שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?