שינוי בכמות הרוק בפה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

18/02/2013 | 01:28 | מאת: רונה

אני בת 26, עישנתי יותר מחפיסה ביום במשך שנים רבות. הפסקתי לעשן לפני כחודש ומיד הבחנתי בהצטברות מוגברת של רוק בפה, האם זה שכיח ותקין?

יש חזרה של חוש הטעם והריח עם הפסקת העישון אולי זה גם מסביר יותר ריבוי רוק מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

21/02/2013 | 09:13 | מאת: סיגל

ראחת שהפסיקה פעמיים וזו לה הפעם השלישית (כבר 11 יום!!), הרוק בפה הוא תוצר לוואי , אצלי זה קורה כשהחשק לסיגריה עולה. למיטב זכרוני זה מתאזן עם הזמן, ככל שהחשק לסיגריה פוחת.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?