צ'מפיקס וחשיש

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

20/09/2008 | 16:03 | מאת: שמואל

שבת שלום, אני בן 47 מעשן לפחות קופסה ליום פלוס3=5 ג'וינטים עם חרה חומר= חשיש מסוג גרוע. לאחרונה היו לי כאבים בחזה, הקרדיולוג אמר שזה לא מהלב אבל רופא המשפחה אמר לי שאניחייב להפסיק לעשן. אני רוצה מאוד כולי מסריח וזורק כספים על החרה הזה וגם החשיש בארץ חרה הרופא שלי אמר שאני יכול לקחת צ'מפיקס. יש לי כמה שאלות: החדש הזה יעזור גם להיגמל מהחשיש? בעבר ניסיתי עם זיבאן - סתם רמאות שילמתי כסף ולא הפסקתי - החרה הזה יותר טוב? מותר עם ספידים? תודה על העזרה

23/09/2008 | 11:05 | מאת: ד"ר אריק שכטר

שלום שמואל, קודם כל ברכות שהגעת להכרה שעלייך להפסיק עם כל הרעלים שאתה לוקח לגוף. נתחיל מהדבר החשוב ביותר - את הלוקח ספידים ולכן אסור לך לקחת כל תרופה, כיוון שהספידים זה שם כללי למיגוון חומרים מסוכנים. קודם כל תפסיק עם הספידים והחגיגאת - לרוב אפשרי להפסיק כי אלו לרוב לא חומרים ממכרים. ועכשיו לשאלתך העיקרית בדבר הסיוע שיכול להעניק לך צ'מפיקס לגמילה מחשיש. בנוסף לחשיש אתה מערב בתוך הסיגריות שאתה מכין גם הרבה טבק, הניקוטין שבטבק הוא מקור ההתמכרות העיקרית שלך - לכן צודק רופא המשפחה שלך וצ'מפקיס יכול להיות תרופה טובה ומועילה בשבילך . דבר חשוב נוסף -יש לך נטיה להתמכרויות והאחת כרוכה וגוררת את השניה לכן אני מאוד ממליץ לך להשתתף בסדנת גמילה מעישון/התמכרויות. שאל את רופא המשפחה שלך. אריק

28/10/2008 | 12:35 | מאת: מיכל

לתרופה יש תופעות פסיכוטיות שהתגלו לאחרונה!!! עם סמים זה ממש מסוכן

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?