מדבקות ניקוטינאל

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/01/2013 | 10:35 | מאת: גלי

ד"ר ויינפאס שלום, האם בזמן טיפולי פוריות הכוללים הזרקת הורמונים מסוגים שונים ניתן להשתמש במדבקות ניקוטינאל? האם המדבקות יכולות לפגוע בסיכויי ההשתרשות? והאם ניתן גם בתחילת ההריון להשתמש בהם או שזה יכול לפגוע בעובר? תודה

תחליפי ניקוטין הוא המוצר היחיד לגמילה מעישון שניתן לשקול אותו בהריון במידה ויש חשש שאלמלא השימוש האישה תעשן אישית הייתי מנסה בלי כלום אבל בין המדבקה לסיגריה עדיפה המבדקה ויש על זה חומר מחקרי מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?