כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/12/2012 | 17:19 | מאת: ענת

שלום ד"ר, אתמול החלטתי על ניסיון להפסיק לעשן. היום התחילו לי כאבים בחזה באמצע (משהו מהגרון כלפי מטה-זה לא כאבי גרון). מלווה בקצת שיעול וקושי לדבר... אשמח לקבל את דעתך בנושא. ממה נובעים הכאבים? כמה זמן לוקח להם לעבור? תודה רבה ושבת שלום

אומנם ייתכן ומדובר בתסמיני גמילה אבל כל כאב בבית חזה דורש הערכה רפואית רצינית כולל בדיקת רופא אקג ועוד לא להזניח מוזמנים לעמוד הפייסבוק המקצועי שלי : ד"ר מיכאל ויינפאס - רופא מומחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?