סיגריה אלקטרונית עוזרת לי!

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

02/12/2012 | 19:26 | מאת: אביבית

אני כבר שלושה חודשים לא מעשנת סיגריות רגילות,אחרי 22 שנות עישון, קראתי כמה מחקרים מהשנה האחרונה שנעשו באיטליה ובארה"ב,המסקנות שם קבעו כי סיגריה אלקטרוני עוזרת למעל 50% להיגמל,וכי היא מסוכנת ברמה של פחות מ1% לעומת סיגריה רגילה,נראה לי שפה בארץ בעלי אינטרסים כלכליים מנסים להכפיש את הסיגריה האלקטרונית.

אני משוכנע שאת/ה byuk כל אינטרס, ורק טובת הציבור לנגד עינייך אשרייך

אני משוכנע שאת/ה נטול כל אינטרס, ורק טובת הציבור לנגד עינייך אשרייך

16/01/2013 | 15:58 | מאת: אסי

לא 3 חודשים (כל הכבוד אביבית) התחלתי לפני כשבועיים. בינתיים אני אחלה. וגם לא רעב (לא בא לי להשמין)... בהצלחה. אסי

20/01/2013 | 11:07 | מאת: אסי

מישהו לא מרוויח מספיק כנאה מהעניין. גם לי הסיגריה האלקטרונית עוזרת. ספיצפי אומר שהסיגריה הלבנה האלקטרונית. היא גם מאושרת על ידי הFDA האמריקאי...

27/01/2013 | 10:51 | מאת: אסי

הי אביבית ? איך את ? אני "מתקדם", ואפילו התחלתי להפחית שימוש קצת. אני עם הלבנה האלקטרונית. שבוע טוב

09/04/2013 | 12:56 | מאת: ערן

הייתי מעשן 2 קופסאות ליום ניסיתי את האלקטרונית קודם כל יש בעייה להשיג טעמים עם ניקוטין רב מה שמוכרים מגיע משכם או מעזה בקיצור כשכבר מצאתי נוזל נורמאלי עזר לי וירדתי מ2 קופסאות לחצי קופסא אבל יש בזה יותר מדי התעסקות ויש בזה ניקוטין שזאת הבעייה ומספיק יום אחד שנתקעתי בלי נוזל חזרתי לעשן יותר אל תתפתו לזה קניתי אחת לי אחת לאבא שלי וסתם חארטה היום הפסקתי באמצעות הספר של אלן קאר פשוט לא נוגע יותר בלי תחליפים ובלי חארטה ספר שעלה לי 88 ש"ח ממליץ בחום

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?