שאלה לד"ר ויינפאס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

25/11/2012 | 19:25 | מאת: נעמי

אני בת 65. מעשנת מגיל 15. לפני שבע שנים חליתי בסרטן שד ועברתי כימותרפיה והקרנות. עדיין נוטלת כדורי אנסטרול. ניסיתי את כל שיטות הגמילה - צ'מפיקס (הפסקתי באמצע בגלל כל התופעות שתוארו בפורום), שיחות, שיטת אברמסון, אקופונקטורה, היפנוזה. שום דבר לא עזר. מה עושים?! אודה לך על תשובה מהירה.

תוכלי למקד השאלה ? מה האינפורמציה שאת מתעניינת לגביה ? מה עושים? זו שאלה קצת כללית מדיי

27/11/2012 | 23:59 | מאת: נעמי

שאלתי: מה עושים? כלומר: האם תוכל לתת לי פתרון נוסף (על אלה שניסיתי - ללא הצלחה) כדי שאוכל להפסיק לעשן? תודה. נעמי

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?