תופעות לוואי של צ'מפקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

23/11/2012 | 22:11 | מאת: אנונימית

שלום, אני לוקחת צ'מפקס במסגרת הסדנא של קופ"ח, מזה שבועיים. הכדור באמת עוזר, הפסקתי לעשן לפני 6 ימים, אבל סובלת מאוד מעצירויות (מתחילת השימוש בתרופה), כאבים אינטנסיביים בבטן העליונה ופעמיים או שלוש במהלך התקופה היו לי גם בחילות קלות. התרופה עוזרת לי ולא הייתי רוצה להפסיק. אודה לעצתך,

23/11/2012 | 23:26 | מאת: sana

היי אני גם השתמשתי בצ'מפיקס והיו לי תופעות יותר חמורות משלך שהתגלו בקוצר נשימה ועצבנות כאבי ראש , הדבר חולף תמיד לחשוב על איך יהיו החיים בריאים ללא סיגריות , היום אני חודש ימים בלי סיגריות תמיד להיות במחשבות טובות שיהיה לך בהצלחהההההההההההההההההההה

24/11/2012 | 10:32 | מאת: אנונימית

האם המשכת\ממשיכה עם הצ'מפקס? כמה זמן? כי את כותבת שאת כבר חודש לא מעשנת. בסדנא ממליצים לקחת 3 חודשים זה נראה לי המון זמן. השאלה האם קיצור זמן לקיחת התרופה מחזיר את הדחף לעשן. אין ספק שהתרופה מורידה משמעותית את הדחף.

לשתות הרבה, לאכול סיבים, מיץ שזיפים, לנוע , תוספת סיבים בדמות נורמלאקס או בנפיייבר לבחילות - חליטות גינגר או פרמין בהצלחה ככל שתמשיכי הטיפול את מעלה סיכוי הצלחה ארוכי טווח ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?