צ'אמפיקס וקלקסאן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/11/2012 | 10:57 | מאת: סיגלית

שלום רב, אני לוקחת צ'אמפיקס כבר כ 10 ימים, בעוד קצת יותר מחודש אני עוברת איזשהו ניתוח וצריכה להזריק אחריו קלקסאן 40 מ"ג פעם ביום כשבוע, האם יש בעייה עם השילוב הזה והאם זה נורא אם ביום הניתוח ואולי יום אחריו לא אקח צ'אמפיקס? תודה רבה:)

אין בעיה לא נורא גם ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?