לצורך הפסקת עישון - *דחוף*

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/11/2012 | 00:54 | מאת: אליאב

לאחרונה קניתי סיגריות L&M Silver Lable ואמרו לי שהם יותר חלשות, אך אני מרגיש סחרחורות חולשות וכמעט התעלפויות מהסיגריות האלה. בעבר עישנתי L&M Blue Lable, וזה עזר לי ואפילו נתן לי אנרגיה וכוח. כמובן שעישנתי רק 11 סיגריות L&M Blue Lable בחיי אח"כ קניתי סיגריות L&M Silver Lable. איזה סיגריות יותר חלשות L&M Silver Lable או L&M Blue Lable? איזה מהם יותר "עושים" אנרגיה וכוח ולא חולשה והתעלפויות? 2. על איזה סיגריות אתה ממליץ, בתנאי שיגרמו לי להרגיש אנרגיה המרצה וכוח?

לא ממליץ על סוגי סיגריות ממליץ על גמילה מעישון כולם מלאים בחומרים רעילים ומסרטנים מכל מיני סוגים ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?