חצ'קונים מוגלתיים

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/11/2012 | 13:35 | מאת: מיכל

בת 40, הפסקתי לעשן לפני שבוע בעזרת הצמפיקס. עישנתי מעל 20 שנה כקופסא פלוס מינוס ליום. בימים האחרונים החלו להופיע על הפנים חצ'קונים גדולים ומוגלתיים שלא היו לי מעולם... גם לא בגיל ההתבגרות. מבקשת לדעת האם יש קשר לכדורים או להפסקה עישון? תודה...

לא מדובר בתופעות לוואי ידועות לא של הפסקת עישון ןלא של התרופה בייחד עם זאת יש מושג שנקרא תגובה אידיוסינכרונית הווה אומר תגובה של רגישות שלך לתרופה שאינה קורית לאחרים ולך בלבד ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?