בדיקת CT ריאות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/11/2012 | 11:08 | מאת: י

בן 33 , מעשן כ -20 שנים , בהתחלה 2 קופסאות ליום וכיום קופסא ליום .מבקש לערוך בדיקות לגילוי מוקדם .האם עליי להסתפק בצילום חזה או להתעקש על סי טי ? הייתכן שתהיה חלילה מחלה ולא תתגלה בצילום ואך ורק בסי טי ?

אין הגיון לחשיפה כה רבה של קרינה אם הצילום תקין ולאור גילך הצעיר . סיטי עושים כשיש חשד אמיתי למחלה ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?