כ

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

12/11/2012 | 12:29 | מאת: סנאה

שלום ד"ר לפני כחודש הגעתי להחלטה קיצונית שאני מפסיקה לעשן אני היום בת 34 היום אני ביום ה24 לגמילתי , עשיתי בדייקה לתיפקודי ריאות לפני יומיים ונאמר לי שש חסימה קלה באחד הסמפונות הקטנות מצד ימים עם ניפוח יתר מצד ימין , האם יתכן שהחסימה הזו מהפסקתי העישון וזו תופעה רגילה , כי מעולם לא הרגשתי בקוצר נשימה קיצוני כשעישנתי , התופעה התחילה עם הרגשת חנק רק אחרי הפסקתי עישון , מה עליי לעשות ואי אוכל לעזור לחסימה זו להחלים או שזה מצב קבוע ואחרי, והאם יציאת ליחה שקופה לא מעידה על תהליך ניקוי תודה מראש

נראה שהממצא הוא תוצאה של עישון ולא של הפסקת עישון לעקוב אחר הממצא אפשר להעזר בינתיים במשאף לו היית ממשיכה לעשן זה היה מחמחיר ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?