שלום רב

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

07/11/2012 | 16:55 | מאת: אנה

אני בת 29, מעשנת מגיל 18, קופסא ליום בממוצע, לפני כשנה בערך, כשניסיתי להיכנס להריון הפחתתי את הצריכה ל - 10 סיגריות ביום. לאחר כמה חודשים גם נקלטתי להריון ואז הפחתתי ל- 5 סיגריות ביום. מזה כחודשיים בערך, אני מעשנת רק 1-2 סגריות ביום (בד"כ 1). ואני כרגע בשבוע 18 להריון. רציתי לשאול, מאחר ואני חרדתית, ונוטלת גם תרופה בשם לוסטרל בשל כך, אם הפסקה כעת של העישון יכולה להוביל לתופעות לוואי כמו מצבי רוח, חרדות וכו'? אודה לתשובתך המלומדת. בתודה מראש! אנה

לאור זה שהפחתת העישון לסיגריה בודדה ביום זה אומר שרוב היום המח שלך לא מקבל ניקוטין זה אומר שהפסקת הסיגירה הזאת לא תגרור תסמיני גמילה יכולה להפסיק ללא דאגה בהצלחה ומזל טוב ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?