גמילה מעישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/11/2012 | 08:31 | מאת: routk

אני מנסה להיגמל כבר כמה פעמים ולא מצליחה תופעות הלואי קשות ואני נשברת ניסיתי את התחליפים ולא מצליחה איך מתמודדים

רצוי במסגרת של הדרכה מקצועית כמו שקופות החולים מציעות כל תרופה או תחליף ללא הדרכה שווה פחות מאשר עם הדרכה ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

15/11/2012 | 17:11 | מאת: דנה

גם אני ניסיתי המון פעמים אחרי 15 שנה שעישנתי והייתי חייבת להפסיק בגלל שרציתי להכנס להריון ועד שהגעתי לתומר סקר שום דבר פשוט לא עבד. ממליצה לך ללכת אליו למכון. לא תתאכזבי

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?