צ'מפיקס וקרישיות יתר

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/10/2012 | 10:39 | מאת: סיגלית

שלום, יש לי קרישיות יתר ורציתי לדעת האם זה בטוח להשתמש בצ'מפיקס, תודה רבהקקקקקק

לא בטוח לעשן עם קרשיתיות יתר אין בעיה עם צמפיקס ההמלצה היא להמנע מפעילויות שגוררות עישון בחודשים הראשונים שלאחר הפסקת העישון שנית היא לעבוד על פירוק התניות על כך שאפשר לשתות בלי לעשן את זה עושים לרוב בהכנה לגמילה אולי תכין מראש מוצר אחר במקום סיגריה בכל פעם בו אתה שותה בכל פעם שאתה בא לעשן שחזר בפניך את הסיבות שהחלטת להפסיק ואת מה שזה דרש ממך ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?