סיגריה אלקטרונית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/10/2012 | 00:39 | מאת: רועי

אני מעשן נרגילה כל יום, רציתי לשאול אם הסיגריה האלקטרונית ללא ניקוטין "עדיפה לבריאות" יותר מאשר נרגילה? והאם האדי מים של הסיגריה האלקטרונית ללא ניקוטין מזיקים לבריאות? ובמה הסיגריה האלקטרונית ללא ניקוטין כן מזיק לבריאות? ואם יש לך חברה מסויימת להמליץ לי והיכן לקנות סיגריה כזו? תודה מראש!

אף אחת מהאופציות הללו אינה בטוחה ואינה לא מזיקה לא חושב שמשהו עקב אחרי אוכלוסיות כדי לגלות מה יותר מזיק אבל כל חומר בערה שנושמים לריאות מזיק בלי קשר לניקוטין ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?