האם יש קשר בין ניקוטין לשיהוקים?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

27/09/2012 | 23:32 | מאת: רמי קליין

שלום, לפני שבועיים בערך התחלתי לעשן סיגריה אלקטרונית -אלטרנטיבה לסיגריות כדרך מעבר להפסקת עישון. לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה, בכל פעם שאני לוקח שאיפה מהסיגריה האלקטרונית אני מתחיל לשהק. ניסיתי לבדוק את זה כמה פעמים כדי להיות בטוח שזה הבעיה, וכנראה שזה זה. לאחר בדיקה גם מישהו אחר שהתחיל יחד איתי לעשן את אותה סיגריה התחיל עם אותה תופעת שיהוקים. אציין כי בחומר של הסיגריה האלקטרונית יש ניקוטין. האם יש קשר בין ניקוטין לשיהוקים? אם כן למה זה לא קרה לי אף פעם שהייתי מעשן סיגריות? התשובה של הדרך הכי טובה היא להפסיק לעשן בכלל, זה ברור לי וזה יקרה בקרוב. השאלה אם השיהוקים הם סימן למשהו שמתפתח בגוף? בתודה מראש, רמי.

איני מתמוכי הסיגריה האלקטרונית משללל סיבות כשאחת העיקריות זה שאין לנו שמץ של מה הרעלים המסתתרים שם ומה הנזקים שלהם איני סומך על מוצר זה ולכן איני יודע לומר לך מה שם גרם לך לשיהוק מלבד זה שאתה בעצמך מצביע על זה שיש קשר נסיבתי בינהם לא ידוע לי שניקוטין גורם לשיהוק אבל כשחושב על זה זה לא בלתי סביר כי יש קולטנים לניקוטין בקיבה כדור בשם פרמין יכול לתת הקלה לעניין לבינתיים עד שתיגמל ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?