צ'אמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

08/09/2012 | 21:57 | מאת: שלום רב

שלום רב...הדבר שאני הכי רוצה בחיים האלה - זה להפסיק לעשן. הרופא שלי החליט שלא מתאים לי צ'אמפיקס מאחר ויש לי נטיה לדכאון. אמר שיש מצב ממשי שהכדור עלול לגרום למצבי התאבדות. עד כדי כך השפעת הכדור? האמנם? תודה רבה

תלוי באיזה דיכאון מדובר בדיכאון רגיל אין בעיה, אפר לקחת ולעקוב רק למי שיש נטייה אובדנית יש בעיה ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה, רפואת משפחה, גמילה מעישון, רפואה טבעית עמוד פייסבוק: ד"ר מיכאל ויינפאס ( מוזמנים לעשות לייק ) אתר : www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?