champix ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

01/09/2012 | 10:14 | מאת: נחמה

אני בת 63. אני לוקחת את הכדורים כבר כמעט חודשיים. שניים ביום. לפני 4 ימים חטפתי דלקת אוזניים נוראית ואני על טיפול אנטיביוטי ואופטלגין נוזלי. הדלקת לא עברה עדיין ואני סובלת מבחילות נוראיות וחוסר שינה. האם שילוב הכדורים והתרופות לא טוב לי? האם עליי להפסיק את הצמפיקס. אם כןהאם עליי לרדת לכדור ביום לתקופה או שאוכל להפסיק בבת אחת?

אין מניעה ליטול הטיפולים שציינת במקביל ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?